Glačalo na paru Tefal – FV6872E0


73,73 

100% sigurna za sve vrste tkanina, bez rizika od pregorjevanja.

Predstavljamo vam savršenu kombinaciju performansi i sigurnosti. Smart Protect Plus sustav osigurava savršene rezultate glačanja svih vrsta tkanina bez rizika od progorijevanja.

Prednosi proizvoda:
1 postavka za sve vrste tkanina
Smart Temp tehnologija pruža savršenu kombinaciju temperature i snage pare za učinkovito glačanje svih vrsta tkanina.
2800W za brzo zagrijavanje
Savršeno glačalo na paru za svakodnevnu uporabu, sa 2800W snage osigurava brzo zagrijavanje i performanse koje su tu kada god vam zatrebaju.
Učinkoviti rezultati glačanja
Udar pare do 50g/min. Za jednostavno i brzo glačanje uz savršene rezultate za kratko vrijeme.
Snažan udar pare
Snažan udar pare do 260g/min donosi dovoljno snage za glačanje debljih tkanina i upornih nabora.
Dezinficirajte svoju odjeću
Kombinacija visoke temperature i pare uništava do 99,9% of bakterija.
Sigurnosno isključivanje
Poboljšana sigurnost za potpunu bezbrižnost: glačalo se automatski prebacuje na standby model ukoliko je ostavljeno bez nadzora – poslije 8 minuta kada je ostavljeno u uspravnom položaju i nakon 30 sekundi kada je ostavljeno u vodoravnom ili bočnom položaju.
Maksimalna pokrivenost parom
100% aktivni otvori za paru za maksimalnu distribuciju pare, sa 30% više otvora u odnosu na prethodnu Ultragliss generaciju za potpunu učinkovitost koja osigurava savršene rezultate.
Visoko kvalitetna podnica
Na prvom mjestu u kliženju, u Tefalu, nova Durilium Airglade podnica osigurava impresivne performanse i veliku pokrivenost sa patentiranom tehnologijom i dugotrajnošću.
Eco način rada
Uštedite energiju sa eco načinom rada koji troši do 20% energije manje, za ekološki orjentirane performanse i niže račune za električnu energiju
Jednostavno okomito glačanje
Glačanje osjetljive i duge garderobe je jednostavno uz okomitu paru, idealno za uklanjanje nabora sa odijela, čak i zavjesa.
Ovaj proizvod dezinficira vaše tkanine
Uz prirodnu snagu pare, uništava do 99.99%* virusa, bakterija i klica. * Testovi provedeni u nezavisnim laboratorijima, uporabom uređaja na pamučnim tkaninama, sporim pokretima naprijed-nazad 3 puta.

Kategorija: